Pot v poslovni svet

POSLOVNO KOMUNICIRANJE – POSLOVNA DARILA – POSLOVNO OBLAČENJE – POSLOVNI BONTON

Knjiga je namenjena poslovnežem. V knjigi avtorice in predavateljice Zlatke Dreo, poslovneži dobijo napotke, kako se je potrebno obnašati, kako pravilno komunicirati in kako se pravilno poslovno obleči. Z upoštevanjem teh nasvetov boste hitreje dobili posel in uspeli!

NOVA PRAVILA POSLOVNEGA BONTONA – V POSLU NI NAKLJUČIJ!

Vse, kar sem napisala v knjigi, bi MORALA ZNATI PRVI DAN SLUŽBE in moja KARIERA BI BILA POPOLNOMA DRUGAČNA.V šoli so me učili, da je strokovnost na prvem mestu, po dolgih letih službe sem spoznala, da je za kariero pomembno NAJPREJ znati pravilno komunicirati.
Zlatka Dreo

 

Zlatka Dreo

Zlatka Dreo se je po končani tehnični fakulteti zaposlila v gospodarstvu, kjer je osemnajst let opravljala vodstvena dela v proizvodnji in nato postala vodja izobraževanja v znanem velikem slovenskem podjetju. Pri svojem delu je dosegala izjemne rezultate, saj je podjetje dobilo mnoga priznanja s področja funkcionalnega usposabljanja zaposlenih.

Zlatka Dreo je solastnica in svetovalka znane slovenske izobraževalne institucije IZZA d.o.o., katera ponuda raznolika znanja. Kot predavateljica ima bogate izkušnje z izobraževanjem odraslih predvsem na področju poslovnega komuniciranja, bontona, protokola, vodenja, organizacije prireditev, planiranja časa in prodaje.

O knjigi je bilo veliko napisanega v medijih, predavatelji pa jo uporabljajo kot priročnik in učbenik na šolah za komercialiste in za poslovne sekretarje.

 

Vsebina knjige:

  • Prvi vtis – kako nas vidijo drugi

  • Poslovna obleka

  • Poslovni obisk, sestanek, pogostitve

  • Darila (izbira daril, primernih za določen položaj in vrednost darila po zakonu):

  • Darila

  • Pisna komunikacija

Cena knjige z DDV je 28 €. Pri naročilu nad 10 izvodov priznamo popust.

 

Naročite knjigo
Poslovni bonton