Narezki, sirove plošče, kanapeji in ustrezna dekoracija

9:00 - 15:00 Ljubljanska cesta 42, Slovenska Bistrica 02 843 20 60

Najpogostejša naročila iz skupine hladnih jedi so narezki, sirove plošče in kanapeji. Z naročili se ne srečujemo samo v gostinskih objektih, ampak vse bolj tudi v mesarijah in trgovinah z delikatesami.

NAREZKI in SIROVE PLOŠČE so sestavljeni iz že gotovih izdelkov znanih proizvajalcev.

Naša naloga je, da iz njih z ustreznimi dodatki ustvarimo nepozabne mojstrovine, ki ostanejo naročniku še dolgo v spominu.

Narezke in sirove plošče boste izdelovali sami. S seboj prinesite ustrezno delovno obleko.


Vsebina

  • NAREZKI

    • izbira mesa, pravilno nalaganje in rezanje

    • vrste narezkov glede na mesnine

    • tehnike nalaganja glede na velikost narezka in normativi

    • vključevanje prilog (solat, peciva, sadja, zelenjave)

    • dekoracije narezkov

  • SIROVE PLOŠČE

    • vrste sirov in namazov

    • pravilno nalaganje, rezanje

    • normativi

    • dekoracije s sadjem in zelenjavo

  • DROBNI PRIGRIZKI

    • mesni zvitki

    • zloženke

    • kroglice za nabodala

    • ribje, mesne in zelenjavne terine

    • primerne kombinacije živil in sadja

Vsak udeleženec dobi ustrezno gradivo

Prijava, kotizacija in plačilo:

0,00 € + DDV (0,00 €)

V ceni je zajeto: organizacija, skripta, potrdilo, napitki in prigrizek.

Kotizacijo nakažite na transakcijski račun: 04430-0000902505 Nova KBM d.d.

Morebitne odpovedi sprejemamo dva dni pred začetkom seminarja. Po tem datumu kotizacije ne vračamo.

Naslednje izobraževanje

Kaj pravijo pretekli udeleženci usposabljanja?

Nazorna predstavitev delovanja službe vzdrževanja iz izkušenj. Predavatelj ima veliko izkušen iz prakse.

Danijela Kuzmanovič
Plastika Skaza d.o.o.