Plan seminarjev 2019

JANUAR

  • 18.1. REŠEVANJE REKLAMACIJ V PROIZVODNJI 8-D metoda

  • 29.1. POVEČAJMO PRODAJO V GOSTINSTVU

  • 28.1. VELIKA ŠOLA VODENJA – I. modul

  • 28.1. PSIHOLOGIJA VODENJA


FEBRUAR

  • 11.2. MERITVE V PROIZVODNJI GEOMETRIJSKE DIMENZIJE IN TOLERANCE

  • 11.2. SKLADIŠČENJE ZA SKLADIŠNIKE

  • 11.2. VELIKA ŠOLA VODENJA- II. modul

  • 11.2. CILJNO VODENJE

  • 18.2. NABAVA ZA NABAVNIKE

  • 22.2. ZDRAVA PREHRANA V KUHINJI JAVNIH ZAVODIH

  • 22.2. ČIŠČENJE PROSTOROV


MAREC

  • 4.3. VELIKA ŠOLA VODENJA - III.modul

  • 4.3. SODOBNA ORODJA ZA VODENJE

  • 15.3. ŠOLA PRAKTIČNE VPELJAVE VITKE PROIZVODNJE – I. modul

  • 15.3. KAKO PRISTOPITI K VPELJAVI VITKE ORGANIZACIJE

  • 15.3. POGAJANJA ZA NABAVNIKE IN PRODAJO

  • 18.3. VELIKA ŠOLA VODENJA – IV. modul

  • 18.3. POVEČAJMO MOTIVACIJO SODELAVCEV

  • 28.3. ŠOLA PRAKTIČNE VPELJAVE VITKE PROIZVODNJE – II. modul

  • 28.3. PLANIRANJE PROIZVODNJE


APRIL

  • 1.4. VELIKA ŠOLA VODENJA - V. modul

  • 1.4. REŠEVANJE KONFLIKTOV

  • 12.4. ŠOLA PRAKTIČNE VPELJAVE VITKE PROIZVODNJE – III. modul

  • 12.4. CELOVITA KAKOVOST IN AVTOKONTROLA

  • 12.4. VZDRŽEVANJE PNEVMATIKE IN ELEKTROKRMILJA

  • 15.4. VELIKA ŠOLA VODENJA - VI. modul

  • 15.4. VODENJE RAZLIČNIH GENERACIJ


MAJ

  • 10.5. ŠOLA PRAKTIČNE VPELJAVE VITKE PROIZVODNJE – IV. Modul

  • 10.5. PRETOK MATERIALA IN VREDNOSTNA ANALIZA

  • 15.5. RAZVIJTE SVOJ STIL VODENJA

  • 17.5. ŠOLA PRAKTIČNE VPELJAVE VITKE PROIZVODNJE – V. modul

  • 17.5. VIZUALNO VODENJE V VITKI PROIZVODNJI

  • 27.5. ODPRAVA NAPAK V HIDRAVLIKI


JUNIJ

  • 3. 6. STREŽBA DVIGUJE KVALITETO STORITEV

  • 11.6. UPRAVLJANJE ZALOG VHODNIH MATERIALOV

  • 10.6. ORGANIZACIJA ČASA IN DELA


SEPTEMBER

  • 16.9. VODENJE MANJŠIH DELOVNIH SKUPIN

  • 24.9. AVTOKONTROLA IN KAKOVOST – PROIZVODNJA BREZ IZMETA

  • 27.9. PROJEKTNO VODENJE V PRAKSI

  • 30.9. POSLOVNA KOMUNIKACIJA ZA MANAGERJE


OKTOBER

  • 3.10. 16. POSVET HIŠNIKOV

  • 14.10. RECEPTOR – ogledalo organizacije

  • 18.10. STRES IN MOBING NA DELOVNEM MESTU

  • 25.10. VZDRŽEVANJE STROJEV IN NAPRAV

  • 25.10. ZDRAVA PREHRANA

  • 25.10. ČIŠČENJE PROSTOROV ŽA ČISTILKE


NOVEMBER

  • 12.11. CNC PROGRAMIRANJE

  • 18.11. VODENJE RAZLIČNIH GENERACIJ

  • 25.11. SODOBNI TRENDI TRŽENJA V GOSTINSTVU


DECEMBER

  • 3.12. OBVLADOVANJE BOLNIŠKEGA STALEŽA V ORGANIZACIJI (ZDRAVJE NA DELOVNEM MESTU)

  • 13.12. LETNI RAZGOVORI (ORODJE ZA VEČJO MOTIVACIJO IN UČINKOVITOST NA DELOVNEM MESTU)

  • 16.12. UČINKO VODENJE ZA VEČJO PRODUKTIVNOST


Datumi so informativnega značaja.